Kennis van nieuwbouw. Wel zo handig!

Nieuwbouwwoning op het oog? Dat gaat net even anders in z’n werk dan bij een bestaande woning. F&F Hypotheken heeft jarenlange ervaring in nieuwbouw. Wij helpen je op weg.

Bereken je hypotheek Vraag een gesprek aan

Heb je je ingeschreven voor een nieuwbouwproject? Dan heb je waarschijnlijk je handen vol aan het maken van keuzes voor meerwerk en de inrichting van je huis. Soms is het nog niet eens duidelijk wanneer de bouw begint. Het is dan prettig om alvast te weten hoe een hypotheek voor een nieuwbouwwoning werkt, en om de financiering goed geregeld te hebben.

Werkwijze

We kijken naar de mogelijkheden op basis van onder andere je inkomen. Tijdens dit gesprek ontvang je een vrijblijvend hypotheekadvies.

Nadat we samen alle betaalbaarheidsrisico’s hebben doorgenomen, maken we een definitieve keuze voor een hypotheekaanbieder. Aan het einde van het gesprek teken je een opdracht tot dienstverlening, zodat wij de hypotheek voor je kunnen aanvragen.

De geldverstrekker geeft een rentevoorstel af; hiermee zetten we de rente vast.

Zodra de geldverstrekker de aangeleverde stukken heeft gecontroleerd en geaccordeerd, geven ze een bindende offerte af. Wij nemen deze dan samen met je door op ons kantoor. Daarna sturen wij de getekende offerte door naar de geldverstrekker, zodat zij de stukken voor de notaris kunnen opmaken.

Bij de notaris teken je de leveringsakte en de hypotheekakte. Gefeliciteerd, je bent officieel de eigenaar van je nieuwe huis!

Haalbaarheidscertificaat

Wist je dat je bij ons een Haalbaarheidscertificaat ontvangt? Met ons Haalbaarheidscertificaat kunnen wij voor jou de haalbaarheid van de financiering toetsen voor een specifieke woning die je op het oog hebt. Met het certificaat ziet de verkopende makelaar in één oogopslag dat je financieel sterk genoeg bent om een woning te kopen.

Meer informatie

243 200+ tevreden klanten

Contact

Meer informatie of een afspraak inplannen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier óf bel 0113-251361.

    *
    *
    *
    *