Sta sterker met ons Haalbaarheidscertificaat

Heb jij jouw droomwoning gevonden, maar ben je bang dat je misgrijpt? Vergroot je kansen met het Haalbaarheidscertificaat van F&F Hypotheken!

Vraag meer informatie aan

Haalbaarheidscertificaat

Met ons Haalbaarheidscertificaat kunnen wij voor jou de haalbaarheid van de financiering toetsen voor een specifieke woning die je op het oog hebt. Met het certificaat ziet de verkopende makelaar in één oogopslag dat je financieel sterk genoeg bent om een woning te kopen.

De voordelen

Aan ons Haalbaarheidscertificaat zijn geen kosten verbonden.

Het is een betrouwbare voorspelling van je maximale leenbedrag.

Je kans op aankoop wordt vergroot.

Over ons Haalbaarheidscertificaat

Normaal gezien is het voor de verkoper nog maar afwachten of de koper de financiering rond krijgt. Het Haalbaarheidscertificaat geeft de verkoper een betrouwbaar inzicht in je financiële mogelijkheden en biedt dus zekerheid. Het Haalbaarheidscertificaat is persoonlijk en geldt voor één bepaalde woning.

Zo werkt het

Na aanvraag van het certificaat gaan wij met jou in gesprek over jouw financiële mogelijkheden. Op basis van dat gesprek en de documenten die je aanlevert, beoordelen wij jouw maximale leenbedrag. Als dit bedrag toereikend is, ontvang je het Haalbaarheidscertificaat. Dit document laat je zien bij het uitbrengen van een bod op de woning.

Droomwoning gevonden?

Maak nu een afspraak om jouw Haalbaarheidscertificaat aan te vragen.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Het Haalbaarheidscertificaat is gratis.

Het Haalbaarheidscertificaat is een betrouwbare voorspelling van je maximale leenbedrag, maar het biedt geen 100 procent garantie. Het blijft immers een momentopname van jouw financiële situatie. Mocht je over een maand je baan kwijtraken of bijvoorbeeld een private lease contract afsluiten, dan kan dat effect hebben op het leenbedrag.

Het Haalbaarheidscertificaat is 3 maanden geldig en is specifiek voor één bepaalde woning. Als je op een andere woning wilt bieden, moet je een nieuw certificaat aanvragen.

De toetsing is onder voorbehoud van een goedgekeurd taxatierapport, een positieve toetsing bij het Bureau Krediet Registratie, overige financiële verplichtingen en het voortzetten van het loon dat de ontvanger van het certificaat opgeeft bij de adviseur.

Dan vraag je eenvoudig een check aan van het certificaat. Op basis van de nieuwe financiële situatie beoordelen we of het certificaat toereikend is.

Contact

Meer informatie of een afspraak inplannen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier óf bel 0113-251361.

    *
    *
    *
    *