Tevreden klanten van F&F Hypotheken

We vinden het belangrijk om onze klanten naar tevredenheid te helpen. Daarom delen we graag – met gepaste trots – de ervaringen van klanten van F&F Hypotheken.

Neem contact op

Klantervaringen

Robin
★ ★ ★ ★ ★
29/5/2024

Dirk gaf ons de ruimte om altijd even te bellen of te mailen voor vragen wat wij erg fijn hebben ervaren. We zijn ook erg blij op de manier hoe hij ons heeft geholpen!

Chris
★ ★ ★ ★ ★
26/5/2024

Nicole heeft ons super fijn begeleid in het gehele hypotheek traject. Alle complexe informatie en benodigdheden werden door Nicole op een versimpelde wijze duidelijk overgebracht op ons. Hierdoor konden wij alles beter begrijpen en bewuste keuzes maken m.b.t. de hypotheek.

Frans en Petra
★ ★ ★ ★ ★
19/4/2024

Zeer deskundige medewerker. Ze geeft zeer goed uitleg omtrent de stappen die moeten worden gezet in het traject "omzetting hypotheek". Ze houdt je doorlopend via e-mail en telefoon op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent de aanvraag. Het is een medewerker die alle tijd neemt en je van goede adviezen voorziet. Ze is als hypotheekadviseur van grote waarde voor F&F Hypotheken.

Anthony
★ ★ ★ ★ ★
3/4/2024

Na een duidelijk gesprek was ik meteen op de hoogte wat ik kon verwachten, Door de goede voorbereiding van Dirk en Marloes was de hypotheek in 2 dagen geregeld ! Dirk en Marloes zijn echte toppers !!!

Mark
★ ★ ★ ★ ★
13/3/2024

Nicole heeft ons super geholpen! Voor we het wisten was onze hypotheek geregeld. Meer dan tevreden!

fam. de Kiewit
★ ★ ★ ★ ★
23/2/2024

Alles is goed en duidelijk uitgelegd in een prettige sfeer. Geen moeite was teveel en op al onze vragen kregen wij een duidelijk antwoord In twee gesprekken zijn wij tot een goed resultaat gekomen.

Jacco en Elvy
★ ★ ★ ★ ★
31/1/2024

Wij zijn door FF uitstekend geholpen hun inzet voor ons was uitmuntend.

Johan
★ ★ ★ ★ ★
28/1/2024

Alles vlot en soepel verlopen. Alles wat ik niet wist duidelijk uitgelegd, en in goede banen geleid.

Marco en Marjolein
★ ★ ★ ★ ★
7/12/2023

Prima gesprekken, voldoende tijd wordt er genomen om alle details door te nemen en stil te staan bij vragen.

M.C.
★ ★ ★ ★ ★
11/11/2023

We zijn bij het verkrijgen van de hypotheek voor onze nieuwe woning uitstekend geholpen door Dirk. Dankzij de inspanningen van Dirk is het gelukt de hypotheek rond te krijgen op de manier die voor ons het beste paste. De communicatie verliep heel fijn en we houden er een heel positief en goed gevoel aan over. Zeker een aanrader!

de heer en mevrouw Kouwer
★ ★ ★ ★ ★
4/10/2023

Er is niks te veel voor haar. Alle vragen werden duidelijk beantwoord. Heel vriendelijk persoon. Ook haar medewerksters stralen alleen maar vriendelijkheid en kundigheid uit.

J.B.
★ ★ ★ ★ ★
27/9/2023

Ik heb bij F&F Hypotheken mijn eerste hypotheek geregeld. Vanaf het eerste moment bij het gratis adviesgesprek een goed gevoel gehad over de deskundigheid van Dirk. Bij de aankoop van een eerste woning doorloop je heel veel stappen, die allemaal vrij nieuw voor mij waren, maar Dirk neemt hierbij de tijd om alles op een rustig manier aan je uit te leggen. Tijdens bezichtigingen kan je Dirk altijd om advies vragen en/of informatie opvragen over de woning, rentestanden of andere informatie. Tijdens het traject van het aanvragen van de hypotheek houdt Dirk nauw contact met je en laat hij tijdig alles weten. Je levert alle benodigde documenten aan bij Dirk en daarna wordt alles geregeld. In mijn geval duurde de aanvraag langer door lange wachttijden bij de hypotheekverstrekker maar dit is ook allemaal goed gekomen. Tenslotte krijg je een afsluitend adviesgesprek met een bijbehorend rapport waarin alle stappen nog eens beschreven staan voor als je later nog wilt terugkijken hoe het gehele traject is verlopen. Een 10/10 ervaring.

M & K
★ ★ ★ ★ ★
27/9/2023

Helder & meedenkend advies, maatwerk op de persoonlijke situatie.

Anoniem
★ ★ ★ ★ ★
18/9/2023

Contact als zeer prettig ervaren, was zeer betrokken met onze vorderingen en heeft voor een zeer professionele afronding gezorgd.

Mariska
★ ★ ★ ★
5/9/2023

Fijn om samen met Dirk alle mogelijkheden te bekijken en bespreken. Goed advies en goede informatie gekregen

Gerrit en Michelle
★ ★ ★ ★ ★
16/8/2023

We zijn echt mega goed geholpen, Altijd staat ze voor je klaar!

J.B
★ ★ ★ ★ ★
15/8/2023

Duidelijk advies,betrokken en zeer meedenkend m.b.t verduurzaming. Fijne en vriendelijke persoonlijkheid.

Nico en Carla
★ ★ ★ ★ ★
2/8/2023

Van het begin tot het eind super geholpen, ook door Marloes en Anneloes en Dirk. Zorgde ervoor dat alles heel snel in werking werd gezet. Klasse.

Rob en Mendy
★ ★ ★ ★ ★
22/6/2023

Dirk is erg betrokken, nam uitgebreid de tijd voor ons en geen vraag was teveel moeite of gek. Het was informatief, Dirk weet waar hij het over heeft en denkt echt met ons mee. Buitenom dat hij goed is in hetgeen hij doet, is het ook nog eens heel gezelliger Dirk. Bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan!

Adra Philipse
★ ★ ★ ★ ★
14/6/2023

Open en eerlijk, duidelijk, meelevend. Denkt ook mee.

Will & Inge
★ ★ ★ ★ ★
21/5/2023

Dirk heeft een prettige en persoonlijke benadering. Hij sloot aan bij wat wij aandroegen. Schakelt snel mee. Hij had goed inzichtelijk wat onze wensen zijn en had snel een solide plan. Zo konden we snel en met zekerheid het besluit nemen tot aankoop van onze nieuwe woning.

Jan en Christine
★ ★ ★ ★
28/4/2023

Hartelijke ontvangst; duidelijke uiteenzetting van mogelijkheden mbt extra hypotheek; prima verduidelijking gegeven bij vragen. Niet te vergeten: prettig gesprek!

Wim en Ina
★ ★ ★ ★ ★
19/4/2023

Ik hou niet zo van reviews, doe daar ook meestal niet aan mee. Wegens grote tevredenheid heb ik het deze keer met plezier ingevuld. Dank voor de prima en vriendelijke begeleiding tijdens het gehele proces.

Martin
★ ★ ★ ★ ★
26/3/2023

Dirk is een hele fijne, vriendelijke, behulpzame en meedenkende adviseur waar ik een fijne klik mee heb opgebouwd gedurende het hele traject waarin hij mij heeft begeleidt. Hij heeft mij als starter op de woningmarkt met veel geduld en advies de gang van zaken uitgelegd. Omdat voor mij alles nieuw was en er veel zaken bij komen kijken waar je weinig verstand van hebt, heeft hij ook met veel betrokkenheid en enthousiasme sommige dingen extra verduidelijkt. Ik ben dan ook zeer tevreden met de begeleiding! Top!

Sharon Gabrielse
★ ★ ★ ★ ★
8/3/2023

Nicole is meedenkend en geeft een goed passend advies op onze persoonlijke situatie. Ze straalt een vertrouwd gevoel uit en geen vraag is te veel.

Rob en Yvonne
★ ★ ★ ★ ★
6/3/2023

Nicole luistert goed en had aandacht en begrip voor onze persoonlijke situatie. Vervolgens kregen we heldere uitleg over de hypotheekmogelijkheden en de zakelijke consequenties die daaraan verbonden zijn. Het verdere contact via Marloes verliep heel vlot, hartelijk en persoonlijk. Kortom: we zijn zeer tevreden over de begeleiding in ons hypotheektraject.

Johan
★ ★ ★ ★ ★
6/3/2023

zeer tevreden. Ondanks dat de bank wat moeiijker deed, toch het doel bereikt

Bram & Marja
★ ★ ★ ★ ★
10/2/2023

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij vanaf het begin tot het teken moment enorm goed gehopen zijn door deze drie kanjers ,en dat wij altijd contact op kunnen nemen voor eventuele vragen, een geweldig taem

Karel en Ria
★ ★ ★ ★ ★
8/2/2023

Snelle afhandeling gemaakte afspraken kloppen duidelijke uitleg zeer vriendelijk hadden er beide een goed gevoel bij

JB
★ ★ ★ ★ ★
31/1/2023

Rustige adviseur die goed op de hoogte is van privé en financiële situatie. Stelt klant op gemak en legt rustig uit welke stappen er volgen en waarom welke keuze gemaakt kan worden. Nam in dit geval klant ook mee in digitaal lastige processen. Zeer vertrouwen wekkend.

Kiki
★ ★ ★ ★ ★
23/1/2023

Zeer behulpzaam en goed advies in mijn situatie! Duidelijke uitleg!

Anoniem
★ ★ ★ ★ ★
17/1/2023

We hebben niets aan te merken op de dienstverlening van F&F. Altijd konden ze snel schakelen en met een hoge deskundigheid. Ik zou deze adviseur zeker aanraden.

Anoniem
★ ★ ★ ★ ★
4/1/2023

Dirk is een vriendelijke behulpzame adviseur. Heel fijn en goed geholpen. Alles goed en duidelijk uitgelegd. Top!

Lennart
★ ★ ★ ★ ★
3/1/2023

Vanaf het kennismakingsgesprek tot de uiteindelijke ondertekening van de offerte verliep de communicatie altijd duidelijk en vlot. Dirk gaf mij duidelijk inzicht in de verschillende keuzes die ik kon maken, om uiteindelijk een goed besluit te kunnen nemen.

Jan
★ ★ ★ ★ ★
12/12/2022

We zijn zeer tevreden over de advisering bij de financiering van onze nieuwe woning

E & M
★ ★ ★ ★ ★
16/11/2022

Wij werden super geholpen door Nicole. Wij zijn dik tevreden!!

B en A
★ ★ ★ ★
6/11/2022

We hebben een goed advies gekregen. We werden altijd vriendelijk ontvangen.

Marietje
★ ★ ★ ★ ★
28/10/2022

Top begeleiding en altijd de mogelijkheid om vragen te stellen.

Aad en Anneke
★ ★ ★ ★ ★
24/10/2022

Wat wij erg op prijs stellen, is de tijd die voor ons genomen wordt en de duidelijke uitleg van het financiële traject. Dit laatste was nieuw voor ons vanwege een deel overbruggingshypotheek. Daarnaast vinden wij ook de verzorging tijdens onze bezoeken een pluim waard.

Martin en José
★ ★ ★ ★ ★
30/9/2022

Wij zijn heel erg goed geholpen door Dirk en Marloes met het afsluiten van een nieuwe hypotheek.

Jan en Arjan
★ ★ ★ ★ ★
27/9/2022

Nicole was zeer duidelijk in haar verhaal. Ze heeft ons keurig en correct geadviseerd. Een zeer vriendelijk persoon, net als de rest van het team bij F&F. Een warm welkom is standaard!

Ad en Miranda
★ ★ ★ ★ ★
10/8/2022

Super service, fijn contact, snelle reactie op vragen en oplossingsgericht. Kortom, als je een hypotheekadvies wilt, ben je bij Nicole en F&F Hypotheken aan het juiste adres!

Ylja
★ ★ ★ ★
25/7/2022

Ik ben goed geholpen door Dirk met het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Bereikbaarheid en contact was ook goed

RR
★ ★ ★ ★ ★
13/7/2022

Duidelijk advies, snelle reacties en opvolging en erg betrokken. We hebben alles als heel prettig ervaren.

Henk
★ ★ ★ ★
6/7/2022

Vriendelijke man, gaf goed antwoord op mijn vragen, hield me op de hoogte. Prettige samenwerking gehad met hem.

"Anoniem"
★ ★ ★ ★ ★
27/6/2022

Super service! Duidelijke afspraken en dachten enorm mee in mijn specifieke mogelijkheden. In mijn geval was snelheid geboden en die is volledig nagekomen. Ook in de uiteindelijke deal is goed meegelezen en werden vragen van mijn kant snel en accuraat opgevolgd, waarbij aanvullend navraag bij de hypotheekverstrekker werd gedaan zodat ik geen verrassingen hoef te verwachten. Heel blij mee!

Roland en Shauni
★ ★ ★ ★ ★
23/5/2022

Wij hebben bij onze hypotheek een bouwdepot laten afsluiten via Faasse en Fermont. Van begin tot eind zijn wij uiterst goed behandeld en hebben wij hele goeie informatie en advies vanuit Dirk gekregen. Ze staan altijd voor je klaar wanneer je er even niet uit komt of nog vragen hebt. Het zijn echte vakmensen die graag meedenken wat haalbaar is in jouw situatie. Wij zijn heel tevreden!

Corné en Anouk
★ ★ ★ ★ ★
19/5/2022

Dirk is een heel fijn persoon die ons alles helder en duidelijk uitgelegd heeft voor ons als starter op de woningmarkt. De gesprekken verliepen informeel en je kan Dirk altijd om advies vragen, zowel via de mail als telefonisch.

De heer en mevrouw van Mil
★ ★ ★ ★ ★
17/5/2022

Niets was te veel. Heel deskundig en geduldig. Wij waren op dit gebied leken. Nu alles duidelijk

Colin
★ ★ ★ ★ ★
19/4/2022

Dirk en ik hebben een aantal prettige gesprekken gehad waarbij hij mij duidelijk heeft uitgelegd hoe de aankoop van een (eerste) woning werkt. Hij kijkt daarbij niet alleen naar de huidige situatie maar juist ook naar betaalbaarheid in de toekomst. Er is duidelijk uitgelegd welke risico's er kleven aan een daling van het inkomen en wat hier aan te doen is. Dit alles zorgt voor een compleet beeld en een gedegen advies. Potentiële kopers van een woning kan ik zeker aanraden om met Dirk te gaan praten.

Contact

Meer informatie of een afspraak inplannen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier óf bel 0113-251361.

    *
    *
    *
    *