Wonen in Zeeland, wij maken het mogelijk

Een huis kopen is leuk en spannend, zeker als het voor de eerste keer is. Wij denken graag met je mee, elke stap in het traject. Vraag nu een vrijblijvend hypotheekgesprek aan.

Bereken je hypotheek Vraag een gesprek aan

Een hypotheek regelen voor het kopen van een huis is een grote beslissing. In het proces komt er veel op je af. F&F Hypotheken is onafhankelijk, en dat biedt mogelijkheden. Wij zoeken de beste aanbieder voor jouw situatie. Eerlijk en deskundig advies, daar heb je wat aan!

Stappenplan Hypotheekaanvraag

We kijken naar de mogelijkheden op basis van onder andere je inkomen. Tijdens dit gesprek ontvang je een vrijblijvend hypotheekadvies.

Nadat we samen alle betaalbaarheidsrisico’s hebben doorgenomen, maken we een definitieve keuze voor een hypotheekaanbieder. Aan het einde van het gesprek teken je een opdracht tot dienstverlening, zodat wij de hypotheek voor je kunnen aanvragen.

De geldverstrekker geeft een rentevoorstel af; hiermee zetten we de rente vast.

Zodra de geldverstrekker de aangeleverde stukken heeft gecontroleerd en geaccordeerd, geven ze een bindende offerte af. Wij nemen deze dan samen met je door op ons kantoor. Daarna sturen wij de getekende offerte door naar de geldverstrekker, zodat zij de stukken voor de notaris kunnen opmaken.

Bij de notaris teken je de leveringsakte en de hypotheekakte. Gefeliciteerd, je bent officieel de eigenaar van je nieuwe huis!

Haalbaarheidscertificaat

Wist je dat je bij ons een Haalbaarheidscertificaat ontvangt? Met ons Haalbaarheidscertificaat kunnen wij voor jou de haalbaarheid van de financiering toetsen voor een specifieke woning die je op het oog hebt. Met het certificaat ziet de verkopende makelaar in één oogopslag dat je financieel sterk genoeg bent om een woning te kopen.

Meer informatie

243 tevreden klanten

Contact

Meer informatie of een afspraak inplannen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier óf bel 0113-251361.

    *
    *
    *
    *