Altijd eerlijk en deskundig advies

Is het interessant voor je om je hypotheek over te sluiten, bijvoorbeeld vanwege een lagere hypotheekrente of andere voorwaarden? Wij bekijken alle mogelijkheden in jouw situatie en geven eerlijk en deskundig advies.

Bereken je hypotheek Vraag een gesprek aan

Bij het oversluiten van je hypotheek los je je huidige hypotheek vervroegd af en sluit je een nieuwe hypotheek af bij een andere hypotheekverstrekker. Hierdoor kunnen je maandlasten lager worden. Een slim idee? Bij F&F Hypotheken krijg je altijd snel inzicht in de haalbaarheid. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring. En dat merk je!

Stappenplan Hypotheekaanvraag

We kijken naar de mogelijkheden op basis van onder andere je inkomen. Tijdens dit gesprek ontvang je een vrijblijvend hypotheekadvies.

Nadat we samen alle betaalbaarheidsrisico’s hebben doorgenomen, maken we een definitieve keuze voor een hypotheekaanbieder. Aan het einde van het gesprek teken je een opdracht tot dienstverlening, zodat wij de hypotheek voor je kunnen aanvragen.

De geldverstrekker geeft een rentevoorstel af; hiermee zetten we de rente vast.

Zodra de geldverstrekker de aangeleverde stukken heeft gecontroleerd en geaccordeerd, geven ze een bindende offerte af. Wij nemen deze dan samen met je door op ons kantoor. Daarna sturen wij de getekende offerte door naar de geldverstrekker, zodat zij (indien nodig) de stukken voor de notaris kunnen opmaken.

Bij de notaris teken je de leveringsakte en de hypotheekakte. Gefeliciteerd met je nieuwe hypotheek!

243 200 + tevreden klanten

Contact

Meer informatie of een afspraak inplannen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier óf bel 0113-251361.

    *
    *
    *
    *