Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? We staan voor je klaar. Kom langs op ons kantoor in Goes of Middelburg, bel, app of stuur een mail of neem contact op via onderstaand formulier. Liever bij jou thuis afspreken? Geen probleem.

Financieel adviseur

Nicole Eversdijk

Nicole is onze financieel adviseur en tevens manager van de afdeling. Bij haar voel je je snel thuis en op je gemak. Ze heeft een bak aan ervaring en neemt je graag bij de hand in de vaak ingewikkelde hypotheken wereld.

LinkedIn
Hypotheek adviseur

Dirk Hooijer

Dirk is onze hypotheekadviseur. Hij legt je rustig en duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn voor jouw hypotheek, dus bij hem ben je in goede handen.

LinkedIn

De 5 zekerheden van F&F Hypotheken

Als klant kies je waar je het liefste afspreekt, bij ons op kantoor in Goes of Middelburg, of bij jou thuis. Voorkeur voor een afspraak overdag of liever ’s avonds? Wij houden er rekening mee, passend binnen onze agenda.

Je krijgt een vaste hypotheekadviseur en assistent, die je direct kunt bereiken voor vragen, advies en onduidelijkheden. We werken niet met een callcenter of afdeling op afstand, maar we staan je direct en persoonlijk te woord.

We geven je snel inzicht in de financiële haalbaarheid van jouw wensen, zodat je gericht kunt bieden op een woning. Hierbij zijn we eerlijk en duidelijk over de mogelijkheden, maar ook over de onmogelijkheden. Zodat je weet waar je aan toe bent.

Onze adviseurs zijn deskundig en hebben ruime ervaring opgedaan in financieel advies en hypotheekverstrekking. We delen onze ervaring, kennis en expertise voor de volle 100% met je, waarbij jouw woonwensen en persoonlijke situaties voorop staan.

Een woning kopen, bouwen of verbouwen is niet iets waar veel mensen dagelijks mee te maken krijgen. Het is spannend en er komt veel bij kijken. Wij nemen zoveel mogelijk werk en zorgen bij jou uit handen, vanaf de intake tot aan de afhandeling én daarna. Actief beheer van je lopende hypotheek heeft onze voortdurende aandacht. We nemen hierbij een pro-actieve houding aan, om je zo goed mogelijk te adviseren en te begeleiden.

Contact

Meer informatie of een afspraak inplannen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier óf bel 0113-251361.

    *
    *
    *
    *