Zakelijke financiering

Een bedrijfshypotheek is dé oplossing om een bedrijfspand aan te kopen of te verbouwen. Wij ondersteunen je bij het vinden van een passende zakelijke hypotheek.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Ben je ondernemer en wil je een eigen woning met bedrijfsruimte kopen? Of heb je plannen om een bedrijfsunit aan te schaffen? Het kan lastig zijn om een passende bedrijfshypotheek te vinden en af te sluiten. Onze specialisten van F&F Hypotheken staan klaar om je hierbij te ondersteunen. 

Onafhankelijk advies 

Bij F&F Hypotheken bieden we onafhankelijk en deskundig advies. Tijdens een kosteloos oriëntatiegesprek kijken we naar de mogelijkheden op basis van je resultaat en/of inkomen en geven we inzicht in de financieringsmogelijkheden, maandlasten en hoeveel eigen inleg je nodig hebt. Zo helpen we je om de beste keuze te maken.

De voordelen van F&F Hypotheken

 • Onze adviseurs zijn deskundig en hebben ruime ervaring in financieel advies en hypotheekverstrekking.
 • We zijn onafhankelijk en streven ernaar de lening te vinden die perfect aansluit bij jouw behoeften.
 • We gaan actief op zoek naar de beste lening met een gunstige rente.
 • We bieden een breed scala aan financieringsmogelijkheden, met toegang tot tientallen vormen van zowel bancaire als non-bancaire financiering.
 • Het eerste gesprek is kosteloos en verplicht je tot niets.
 • Een afspraak is ook mogelijk buiten kantoortijden: wij zijn flexibel.
 • Ontzorging in het hele traject én daarna.

Stappenplan bedrijfshypotheek

Tijdens een kosteloos oriëntatiegesprek kijken we naar de mogelijkheden op basis van onder andere je resultaat en/of inkomen en geven je inzicht in de financieringsmogelijkheden, maandlasten en hoeveel eigen geld je nodig heeft.

Tijdens een vervolggesprek maken we de definitieve keuze voor een hypotheekaanbieder en na het ondertekenen van de opdracht tot dienstverlening, kunnen wij de bedrijfshypotheek voor je aanvragen.

Zodra de geldverstrekker de aangeleverde stukken heeft gecontroleerd en geaccordeerd, geven ze een bindende offerte af. Wij nemen deze dan samen met je door op ons kantoor. Daarna sturen wij de getekende offerte door naar de geldverstrekker, zodat zij (indien nodig) de stukken voor de notaris kunnen opmaken.

Bij de notaris teken je de leveringsakte en de hypotheekakte. Gefeliciteerd met je nieuwe bedrijfshypotheek!

Contact

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

  *
  *
  *
  *